ФОРУМ про вкусную еду

ФОРУМ про вкусную еду

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 09.06.2026 - 21:24:01
Страницы:  1  

Чи варто купувати диспоузер

АвторСообщение

PatalogoanatomFX

Король мемов

Статистика:

Давно думаю встановити подрібнювач харчових відходів під мийку, але не можу зрозуміти — це взагалі реально корисна річ у побуті чи черговий гаджет який купуєш один раз і забуваєш? Хочеться почути думку тих хто вже користується, а не рекламні описи з сайтів. Наскільки це зручно в щоденному використанні і чи виправдовує себе?

-------------------------------------------------
С нами на Форекс не теряют - с нами зарабатывают!!!
Сообщение # 1 07.05.26 - 20:12:33
RE: Чи варто купувати диспоузер

Lorealpr

Король мемов

Статистика:

Користуюся вже другий рік і можу сказати що це одна з тих речей після яких дивуєшся як взагалі без неї обходився раніше. Найбільший плюс — зникає проблема неприємного запаху від відра з органічними відходами, особливо влітку. Не треба постійно бігти викидати залишки їжі, не треба тримати окреме відро під мийкою. Все що залишається після готування — кожурки, залишки, кісточки від фруктів — йде прямо в каналізацію. Єдине що треба враховувати — кістки від м'яса і тверді кісточки від авокадо чи персиків краще не кидати, це не в кожній моделі тягне.

Сообщение # 2 07.05.26 - 20:29:13

НаталиР

Король мемов

Статистика:

Цитата:
Користуюся вже другий рік і можу сказати що це одна з тих речей після яких дивуєшся як взагалі без неї обходився раніше. Найбільший плюс — зникає проблема неприємного запаху від відра з органічними відходами, особливо влітку. Не треба постійно бігти викидати залишки їжі, не треба тримати окреме відро під мийкою. Все що залишається після готування — кожурки, залишки, кісточки від фруктів — йде прямо в каналізацію. Єдине що треба враховувати — кістки від м'яса і тверді кісточки від авокадо чи персиків краще не кидати, це не в кожній моделі тягне.
Теж сумнівався довго перед покупкою — здавалося що це якийсь зайвий девайс. Але після встановлення змінив думку кардинально. Готуємо вдома майже щодня і кількість сміття скоротилася відчутно. Дивився різні варіанти і в результаті знайшов непоганий вибір ось тут: https://leomikao.ua/podribnuvach-vidhodiv — є моделі на різну потужність і під різні бюджети, плюс є опис що кожна модель реально витримує. Рекомендую подивитися перед тим як приймати рішення.

Сообщение # 3 07.05.26 - 20:47:02
Мой бывший 280 : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Driven by: IPS, Inc. 2.0