ФОРУМ про вкусную еду

ФОРУМ про вкусную еду

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 13.05.2026 - 18:52:44
Страницы:  1  

Цикли прийому креатину поради

АвторСообщение

taipan_dnepr

Король мемов

Статистика:

Народ, питання таке - чи потрібно робити перерви при прийомі креатину? Вже місяці три п'ю постійно по 5 грам щодня, результати є, але чув що треба робити паузи щоб організм не звикав. Хтось знає як правильно?

-------------------------------------------------
http://worldhdpleer.com.ua/Мир HD-плееров, их преимущества, обзор бюджетной модели, новинки
Сообщение # 1 07.01.26 - 22:56:17
RE: Цикли прийому креатину поради

Виноградинка

Король мемов

Статистика:

Знаєш, це досить популярне питання і думок багато. За старими схемами радили робити цикли - 2-3 місяці прийому, потім місяць перерви. Але сучасні дослідження показують що креатин можна приймати постійно без будь-яких негативних наслідків. Організм не звикає до нього в тому розумінні як до кофеїну чи інших стимуляторів. Просто твої м'язи насичуються креатинфосфатом і підтримують цей рівень. Я особисто п'ю без перерв вже більше року і ніяких проблем, аналізи теж в нормі здавав. Єдине що можу порадити - якщо вирішиш зробити перерву, то після неї можеш знову відчути ефект більш яскраво, бо м'язи знову будуть насичуватись.

-------------------------------------------------
Любовь правит миром
Сообщение # 2 07.01.26 - 23:17:18

Mademoiselle Chatte

Король мемов

Статистика:

Я теж довго вивчав це питання перед тим як почати приймати. В мене спочатку були сумніви щодо якості креатину на вагу, але потім спробував і зрозумів що марно переплачував за красиві банки. Зараз постійно беру купити креатин на вагу і дуже задоволений співвідношенням ціна-якість. Щодо перерв - я роблю так: 4 місяці приймаю, потім тиждень-два перерва, більше для психологічного спокою ніж з реальної необхідності. Ефективність не падає, сила залишається, можливо трохи води виходить з м'язів під час перерви але це не критично. Головне що побічок ніяких немає і печінка-нирки в порядку.

Сообщение # 3 08.01.26 - 00:14:58
Скоро запуск моря! : Предыдущая темаСледующая тема: Замена кондиционера новые технологии
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Driven by: IPS, Inc. 2.0