ФОРУМ про вкусную еду

ФОРУМ про вкусную еду

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 13.06.2026 - 10:53:01
Страницы:  1  

Колір стін маленької спальні

АвторСообщение

Корешок

Король мемов

Статистика:

Привіт, люди! Мучаюсь вже місяць з вибором кольорів для своєї невеликої спальні. Простір точно не великий, і я боюсь, що темні тони зроблять його ще гніснішим. Але і світлі кольори якось нудні видяться. Який колір буде компромісом? Може хтось мав подібну проблему?

Сообщение # 1 10.01.26 - 21:45:06
RE: Колір стін маленької спальні

EE

Король мемов

Статистика:

Я бы рекомендував спробувати теплі нейтральні тони, типу теплої бежі або м'якого сірого. Вони не затискують простір, але при цьому мають більше глибини, ніж чисто білий. Можеш також додати контрастний акцент на одній стіні — це оживить інтер'єр без перевантаження.

-------------------------------------------------
Вы не понимаете главенствующей роли государства в функционировании экономики(Констанжогло)
Сообщение # 2 10.01.26 - 22:38:51

TrulySunny

Король мемов

Статистика:

Погоджуюсь, нейтральна палітра — це правильний хід. Лічу, розумней за все комбінувати базові кольори з цікавими текстурами. Я тоді помалював спальню в сірувато-голубому тоні, а замість того щоб потім замуровуватися, додав геометричні подушки та штори з мікротекстури. Ось, їхнє творче рішення на вибір кольорів можна знайти тут — https://proremont.tech/category/dyzajn-interyeru/ там багато практичних прикладів. Простір же став набагато цікавішим!

Сообщение # 3 10.01.26 - 22:59:14
Надійний інтернет магазин техніки : Предыдущая темаСледующая тема: Облаштування вузла заправки палива
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Driven by: IPS, Inc. 2.0