ФОРУМ про вкусную еду

ФОРУМ про вкусную еду

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 13.05.2026 - 19:51:11
Страницы:  1  

Іграшки для морських свинок

АвторСообщение

Аннамария

Король мемов

Статистика:

Доброго дня всім! Хочу порадитися - купила дитині морську свинку, але вона якась сумна постійно сидить. Може їй нудно? Чи потрібні якісь іграшки для них взагалі?

Сообщение # 1 16.11.25 - 22:31:50
RE: Іграшки для морських свинок

Nitramin

Король мемов

Статистика:

Так, морським свинкам обов'язково потрібні іграшки та розваги! Вони дуже соціальні тварини і люблять активність. Без цього можуть впадати в депресію, стають малорухомими. Ідеально мати тунелі, драбинки, м'ячики з дерева або сіна, щось для гризіння. Вони дуже люблять досліджувати простір і гратися, особливо якщо свинка одна без пари.

Сообщение # 2 16.11.25 - 23:26:47

HED

Король мемов

Статистика:

У мене три морські свинки, тримаю їх вже п'ять років. Можу сказати точно - іграшки це не просто розвага, а необхідність для їхнього фізичного та психологічного здоров'я. Вони повинні стирати зуби, рухатися, досліджувати щось нове. Я регулярно оновлюю їм іграшки, щоб не набридало. Гарний вибір можна знайти Лакомства для грызунов - там є все від простих дерев'яних брусочків до складних ігрових комплексів. Свинки після появи нових іграшок прямо оживають!

Сообщение # 3 17.11.25 - 00:02:59
Помогите выбрать внешник! : Предыдущая темаСледующая тема: Планування здорового тижневого меню
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Driven by: IPS, Inc. 2.0