ФОРУМ про вкусную еду

ФОРУМ про вкусную еду

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 14.05.2026 - 02:26:43
Страницы:  1  

Пошук постачальника шкарпеток в Україні

АвторСообщение

tinych

Король мемов

Статистика:

Доброго времени суток! Хочу открыть небольшой отдел с носками и другими аксессуарами. Понимаю, что ключевой момент - это найти надежного поставщика с качественным товаром. Интересует именно украинский рынок, потому что хочу работать с местными компаниями и избежать проблем с логистикой. Кто-нибудь может поделиться опытом работы с поставщиками носков? Какие есть подводные камни, на что обратить внимание?

Сообщение # 1 01.11.25 - 08:42:53
RE: Пошук постачальника шкарпеток в Україні

Alexandra99

Король мемов

Статистика:

Цитата:
Доброго времени суток! Хочу открыть небольшой отдел с носками и другими аксессуарами. Понимаю, что ключевой момент - это найти надежного поставщика с качественным товаром. Интересует именно украинский рынок, потому что хочу работать с местными компаниями и избежать проблем с логистикой. Кто-нибудь может поделиться опытом работы с поставщиками носков? Какие есть подводные камни, на что обратить внимание?
Украинский рынок носков досить розвинений, є багато хороших постачальників. Головне - перевіряйте сертифікати якості на товар, особливо якщо плануєте продавати дітям або людям з чутливою шкірою. Дивіться на умови співпраці - чи є можливість повернення неліквіду, які терміни доставки, яка мінімальна партія. Ще важливий момент - це асортимент, щоб можна було закрити різні потреби покупців, від офісних класичних моделей до спортивних варіантів.

Сообщение # 2 01.11.25 - 09:03:17

dmitrot

Король мемов

Статистика:

Я відкрив свою торгову точку рік тому і можу сказати, що пошук постачальника - це дійсно відповідальний момент. Перепробував кілька варіантів, поки не знайшов оптимальний. Зараз працюю з https://nocki.com.ua/ua/ і дуже задоволений співпрацею. Широкий вибір моделей, якість товару стабільна, ціни конкурентні. Мені подобається, що вони регулярно оновлюють асортимент, з'являються нові колекції. Доставка працює чітко, все приходить вчасно. Документи оформляють правильно, ніяких проблем з бухгалтерією не виникає. Якщо шукаєте надійного партнера - раджу звернути увагу.

Сообщение # 3 01.11.25 - 09:19:59
Серійне виробництво одягу : Предыдущая темаСледующая тема: Жерстяна чи скляна банка краще
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Driven by: IPS, Inc. 2.0