Курячий суп з вермішеллю і картоплею, смачний домашній рецепт

Сьогодні на обід приготували свій домашній суп з куркою. Хочу поділитися простим рецептом з додаванням вермішелі і картоплі. Готується він дуже швидко, близько 25-30 хвилин. Так що в будні дні це найкращий варіант для обіду.

Приготувати його можна з будь-якої частини курки, я використовував курячу грудку, як мовиться, що було на той момент під рукою. Курячий суп виходить дуже смачним і ситним. Якщо вам подобаються супи з легкою кислинкою, в овочеву засмажку можна додати невеликий помідор, тільки його потрібно очистити від шкірки і дрібно нарізати.

Вермішель можна використовувати будь-яку, обов’язково зверніть увагу на час її приготування, щоб вона не вийшла перевареной, розгрузлій. Її кількість регулюйте самі, суп буде гущі або рідший. А в іншому все дуже просто.

Смачний домашній рецепт курячого супу з вермішеллю і картоплею

Суп дуже смачний. Це самий простий і легкий рецепт. За бажанням можна додати помідор, солодкий перець. Розливаючи суп по тарілках, додати варене, нарізане яйце. Так що є варіанти, хто більше любить.

На 100 гр: Калорії — 125.0 ккал Білки — 6.9 Жири — 2.8 Вуглеводи — 18.1 .

Інгредієнти для супу з куркою та локшиною

  • 1 куряча грудка (200-250 грам)
  • 3 картоплини (300 грам)
  • морква (100 грам)
  • 1 цибулина (100 грам)
  • вермішель 3 жмені (100-120 грам)
  • вода-2,5 літра
  • рослинне масло
  • 1-1,5 столові ложки приправи «12 овочів і трав» (або сіль, спеції)
  • сушена петрушка щіпка

Рецепт приготування смачного курячого супу з вермішеллю і картоплею

В каструлю для супу наливаємо 2,5 літра води, ставимо на плиту.

Курячу грудку промиваємо в холодній воді, відправляємо в каструлю варитися. Коли вода закипить, варимо 15 хвилин на слабкому вогні.

Щоб бульйон був прозорим, не забувайте знімати піну і накип.

Поки вариться м’ясо, чистимо та миємо овочі. Картоплю ріжемо тонкими брусочками, моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю ріжемо невеликими кубиками.

Закидаємо картоплю в каструлю.

Цибулю відправляємо в розігріту олію в сковороду.

Сюди ж висипаємо моркву, прогріваємо овочі і приступаємо до обсмажуванню спочатку окремо.

Насипаємо 1 ложку приправи «12 овочів і трав» . Розмішуємо, пробуємо на сіль, якщо треба, додаємо ще. Якщо у вас немає такої приправи, можна просто посолити за смаком.

Овочі перемішуємо, обсмажуємо разом до золотого кольору.

Відправляємо зажарку в суп.

Перемішуємо вміст каструлі, даємо поваритися 1-2 хвилини.

За цей час готуємо вермішель. У мене вона швидкого приготування, тому я засинаю її вже після засмажки. Ви обов’язково подивіться на упаковку, який час потрібно для готовності. Якщо час близько 5 хвилин, то її слід відправити в суп перед овочами, щоб встигла зваритися.

Через 2 хвилини висипаємо вермішель в каструлю. Даємо покипіти на слабкому вогні. Знімаємо суп з плити, даємо настоятися хвилин 5. Дістаємо м’ясо, ріжемо на невеликі шматки і повертаємо в каструлю.

Домашній суп з куркою та локшиною, дуже смачний

Розливаємо суп по тарілках. Посипаємо петрушкою, її можна відразу відправити в каструлю з готовності.

Легкий, простий і дуже смачний суп. Якщо є бажання, додайте варене, порізане куряче яйце. Готуйте, їжте із задоволенням і приємного апетиту!