Давайте приготуємо суп з плавленными сирками. Рецепт найпростіший, для тих, хто не вміє готувати, але він виходить просто чудовим. Мінімум продуктів, але результат відмінний, з сирним, вершковим смаком.
Зазвичай додаємо в нього трохи рису або локшини, але це не обов’язково, але завжди варимо без м’яса. Суп легкий і в той же час ситний. Такий з великим задоволенням їдять діти.
Так що, якщо є питання, що приготувати на обід, беріть цей рецепт і готуйте. Можна зварити на м’ясному бульйоні або з м’ясом — свининою, куркою, але це на багато довше.
Покроковий рецепт сирного супу з плавленого сиру
Варимо швидко, смачно і все дуже просто.
Це дуже простий рецепт сирного супу, який зможе зварити навіть той, хто зовсім не вміє готувати.
Інгредієнти
- Плавлені сирки для супу — 4 шт
- Одна морква
- Одна цибулина
- Картопля — 8 середніх штук
- Жменю рису
- Пучок зеленого цибулі
- Приправа «12 овочів і трав» (сіль, перець)
- Рослинне масло для смаження
Як приготувати суп з плавленого сиру
Крок 1. Ставимо на вогонь каструлю з водою.
Крок 2. Поки вода гріється, чистимо картоплю і ріжемо на дрібні кубики.
Крок 3. Ріпчасту цибулю чистимо, ріжемо на дрібні шматочки.
Крок 4. Очищену моркву натираємо на дрібній тертці.
Крок 5. Перед закипанням води, закидаємо картоплю і невелику жменю рису в каструлю. Замість рису можна додати вермішель, тільки її потрібно закладати перед засмажкою, хвилин за п’ять до кінця варіння.
Крок 6. Тим часом наливаємо 2-3 столові ложки рослинної олії на сковороду.
Крок 7. Викладаємо обсмажуватися нарізану цибулю.
Крок 8. відразу Додаємо моркву. Викладаємо її поруч з цибулею. Обсмажуємо овочі на сковороді окремо. Зазвичай, спочатку злегка обсмажують цибулю, а потім додають моркву і цибулю може вийти злегка підсмаженою. При одночасній обжарке, цибулю залишається соковитим і м’яким.
Коли цибуля стане прозорою, перемішуємо овочі і обсмажуємо до м’якості моркви.
Крок 9. Сирки витримуємо хвилин 15-20 в морозилці і тремо на крупній тертці.
Підморожений сир буде легше натиратися і не м’ятися.
Крок 10. Картопля покипела хвилин 10, викладаємо в каструлю натертий сир, все перемішуємо.
Крок 11. Слідом відправляємо овочеву засмажку з сковороди.
Перемішуємо і доводимо суп до кипіння.
Крок 12. Як тільки закипить, насипаємо столову ложку приправи, якщо у вас такої немає, можна просто посолити і поперчити за смаком. Даємо кілька хвилин покипіти на слабкому вогні.
Крок 13. Ріжемо кільцями пучок зеленого цибулі.
Половину цибулі кидаємо у суп, пробуємо на смак, якщо треба, додаємо приправи, варимо ще пару хвилин. Вимикаємо вогонь і залишаємо настоятися 10 хвилин.
Розкладаємо по тарілках і подаємо на стіл до обіду.
Простий і смачний сирний суп з плавлених сирків з рисом
В кожну тарілку кладемо по жмені зеленого лука.
Я такий суп дуже люблю з додаванням житніх сухариків. Виходить просто чудово і дуже, дуже смачно. Спробуйте, Вам точно сподобається. Приємного апетиту!