Сьогодні на обід ми приготували дуже смачний суп з фрикадельками. Готується дуже швидко і з найпростіших продуктів. Основний смак цієї страви дають фрикадельки. Потрібно зробити смачний фарш. Можна використовувати для цього яловичину, свинину, птицю. Ми на обід готували навіть з рибного фаршу. Рецепт цього супу можете прочитати в статті «Суп з фрикадельками з рибного фаршу» .
Обов’язково додайте цибулю, дрібно наріжте або подрібніть в м’ясорубці разом з м’ясом. А ще зробіть суміш з різних видів м’яса. перед приготуванням супу, трохи посоліть і додайте приправи.
Виходить чудове перше блюдо на обід. Такий супчик з задоволенням їдять діти і дорослі. Сподобається всій вашій родині.
Рецепт самого смачного супу з фрикадельками з фаршу з вермішеллю і картоплею
Рецепт простий, готується дуже швидко, можна сказати — зварили на швидку руку. Такий суп з фрикадельками можна приготувати не тільки для дорослих, але і дітям.
Інгредієнти для приготування
- 6-7 середніх картоплин
- невелика морква
- невелика цибулина
- дві середніх помідори
- 3-4 жмені вермішелі
- м’ясний фарш 300 г
- 2,5 літра води
- рослинне масло для смаження
- сіль
- перець
- лавровий лист
- зелена цибуля
Як зварити суп з фрикадельками
Фарш для фрикадельок може бути будь — яловичий, свинячий, курячий. Можна купити готовий або зробити самим. У мене фарш домашній, зробили змішаний, заздалегідь. Був невеликий шматок свинини і куряча грудка. М’ясо пропустили через м’ясорубку, додали дрібно нарубану невелику цибулину і сіль з меленим чорним перцем.
Приступаємо до приготування супу. Чистимо картоплю, ріжемо на шматочки для супу.
У каструлю наливаємо воду, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і закидаємо в неї картоплю.
Готуємо інші овочі для смаження. Дрібно ріжемо помідори і ріпчасту цибулю, моркву натираємо на крупній тертці.
Тепер займемося виготовленням фрикадельок. У невелику миску наливаємо холодну воду для змочування рук. Їх слід змочити, щоб фарш не прилипав до рук. Скачуємо з нього невеликі кульки. Розмір їх зробити, що б зручно було їсти.
На сковороду наливаємо 2-3 столові ложки рослинної олії, нагріваємо. Викладаємо овочі і окремо обсмажуємо кілька хвилин.
Відміряємо вермішель, 2-3 жмені. Кількість може бути різним, що залежить від бажаної густоти супу і самої вермішелі.
Коли картопля майже зварилася, викладаємо фрикадельки в каструлю. Зсипаємо по одній. Чекаємо поки вони зваряться.
Коли овочі стануть м’якими, перемішуємо, накриваємо кришкою і обсмажуємо ще 3-4 хвилини.
Фрикадельки спливли на поверхню, значить вони зварилися. Висипаємо в каструлю вермішель. Варимо ще кілька хвилин.
Викладаємо зажарку в суп, розмішуємо. Кладемо лавровий лист.
Тепер солимо і перчимо. Ми користуємося приправою «12 овочів і трав» . Вона дуже смачна і в ній є все необхідне — сіль, приправи, трави. Варимо ще пару хвилин, накриваємо кришкою і знімаємо з вогню. Даємо настоятися хвилин 15.
Самий смачний суп з фрикадельками і вермішеллю — готовий
Розливаємо суп по тарілках. Відрізаємо пару шматків свіжого домашнього, спеченого хліба. Як спекти смачний заливний хліб я розповів у статті «Рецепт домашнього хліба» .
Дрібно ріжемо кілька пір’їн зеленого цибулі, кладемо в тарілку. Суп виходить дуже смачним, приготуйте обов’язково.
Приємного апетиту!