Огірки по-корейськи — найсмачніший рецепт швидкого приготування

Всім доброго дня! Давайте сьогодні приготуємо апетитний салат «огірки по–корейськи» в домашніх умовах. Салат дуже смачний, дуже красивий і корисний. Я дуже люблю кухню етнічних Корейців, а особливо їх закуски і салати, які готую із задоволенням. Варіантів приготування досить багато, але я хочу поділитися своїм рецептом, який не залишить вас байдужим.

Огірки по–корейки – це ароматні, хрусткі, промариновані і в міру гостренькі огірочки. Мені сподобався цей рецепт ще й тим, що це блюдо можна зберігати в холодильнику досить довго. Готуйте різні гарніри, а салат буде очікувати в холодильнику свого часу.

Салат з огірків по-корейськи з морквою, щоб їсти зараз

для салату Нам знадобляться найпростіші продукти:

Час приготування: 35 хвилин кількість порцій: 12. Харчова цінність на 100 г: Калорії — 82.4 ккал. Білки — 1.2 гр. Жири — 5.0 гр. Вуглеводи — 7.1 гр. Дані розраховані автоматично, тому можуть відрізнятися.

Склад:

  • Свіжі огірки – 1, 5 кг
  • Солодкий болгарський перець (червоного кольору) – 200 гр.
  • Морква – 300 гр.
  • Приправа для корейської моркви – 1 пачка.
  • Сіль – 30 гр.
  • Цукор – 60 гр.
  • Рослинне масло – 120 мл
  • Часник – 1 головка.
  • Гострий червоний перець – 1шт.

Приготування

КРОК 1. Морква добре промити і очистити. Потім нам треба натерти на тертці для корейської моркви.

КРОК 2. Натерти так моркву, щоб вона не була дуже довгою.

КРОК 3. головку часнику Очистити від лушпиння і натерти на дрібній тертці.

КРОК 4. Солодкий червоний перець гострий червоний перець добре промити і обсушити. Очистити від насіння.

КРОК 5. Нарізати гострий перець на дрібну соломку, а солодкий на середню за розміром соломку.

Додаємо до моркви і часнику.

КРОК 6. Огірки можна брати абсолютно будь-які за розміром. У мене довге. Добре промити і обсушити. Відрізаємо кінці з обох сторін, різати будемо з шкіркою, для того, щоб в салаті огірки не розвалилися.

Намагаємося огірки нарізати на брусочки однакового розміру.

КРОК 7. Додаємо до інших овочів. Зараз необхідно додати сіль, краще йодовану.

КРОК 8. Додаємо цукор.

КРОК 9. Поливаємо рослинним маслом.

КРОК 10. Тепер добре розім’яти пакетик зі спеціями, щоб усередині все перемішалося і додати в салат.

КРОК 11. Все акуратно перемішати.

Самий смачний салат з огірків по-корейськи

Все готово! Можна розкласти по тарам і в холодильник, краще на ніч, щоб огірочки дали сік і гарненько промариновались.

Готувати огірки по–корейськи можна і з м’ясом, наприклад зі свининою. Свинину просто нарізати на соломку, трохи посолити і обсмажити на сковороді до повної готовності. Потім дістати готовий салат викласти обсмажену свинину. Ось і готове нове блюдо, більш ситна.

Виходить, що наш салат буде стояти в холодильнику, а якщо ви захочете, чим-небудь урізноманітнити його, то, будь ласка, додавши те ж м’ясо свинини або курки, отримаєте інший варіант, з іншим смаком. А якщо несподівано нагрянуть гості, у вас вже є, чим здивувати дорогих гостей.

Сподіваюся, що ви скористаєтеся моїм рецептом і порадуєте своїх близьких. Огірки по-корейськи вийшли дуже ароматні, хрусткі, в міру гострі, з кисло-солодким смаком.

Готуються дуже легко і просто, сподобаються багатьом своїм оригінальним смаком. Можна сказати пікантна закуска з свіжих огірком буквально за кілька хвилин.

Приємного всім апетиту і гарного настрою!!!

І ще кілька рецептів приготування огірків по-корейськи, які можна відразу ставити на стіл і їсти.

Простий корейський салат з огірків з цибулею і соєвим соусом

Це пряний корейський салат з огірків з смачним соусом, в якому поєднуються часниковий аромат, з пікантною гостротою і відтінком солодощі.

Час приготування 10 хвилин.

Інгредієнти

  • 260 гр. свіжих огірків або 2 середнього розміру
  • 1/4 нарізаного цибулі середнього
  • невеликий пучок зеленої цибулі
  • 1 столова ложка соєвого соусу
  • 1 столова ложка рисового оцту або білого оцту
  • 3 зубчики часнику
  • 1 столова ложка гочугару (пластівці корейського червоного перцю) або за смаком
  • 1 ст. л. цукру
  • 0,5 ч. л. солі або за смаком
  • 1 столова ложка кунжутного масла
  • 1 ч. л. підсмаженого насіння кунжуту

Приготування

1. Огірки помити, нарізати тонкими кружальцями, четвертинку середньої головки цибулі нарізати соломкою, подрібнити кільцями кілька пір’я зеленої цибулі. Часник дрібно нарубати.

2. У глибокій мисці змішати огірки з цибулею і часником, полити соєвим соусом, оцтом, кунжутне масло. Додати пластівці перцю, цукор і сіль.

3. Добре перемішати руками або щипцями, поки огірки не будуть рівномірно покриті соусом. Зверху посипати насінням кунжуту. Залишити на 5-10 хвилин. Після цього відразу подавайте і насолоджуйтеся смаком!

Рецепт смачного салату з огірків по-корейськи швидкого приготування

Пряний, ароматний і хрусткий, з’їдається за лічені хвилини!

Кількість на порцію (100 гр.) — Калорій: 79.36 ккал. Жири: 5.24 гр. Вуглеводи: 8,06 гр. Білки: 0,32 гр. Дані розраховані автоматично, тому можуть відрізнятися.

Інгредієнти

  • 2 огірка, корейська
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. часнику, подрібненого
  • 5-6 пір’їн зеленого цибулі
  • 1 столова ложка гочугару (пластівці корейського червоного перцю)
  • 1 ч. л. насіння кунжуту
  • 0,5 чайної ложки цукру
  • 1 ч. л. рисового оцту
  • 1 ч. л. кунжутного масла

Як приготувати

1. Наріжте огірки невеликими брусочками і обсипте їх в 1 ч. ложкою солі. Сіль видаляє вологу з огірка. Перекладіть в друшляк або сито над великою мискою, щоб стікав сік. Дайте постояти не менше 30 хвилин.

2. Наріжте зелену цибулю. Потім подрібніть 2-3 зубчики часнику.

3. Перекладіть огірки, зелену цибулю і часник в миску середнього розміру.

4. Додайте гочугару, рисовий оцет, кунжутна олія, насіння кунжуту, цукор. Акуратно ретельно перемішайте.

Можна подавати на стіл.

Щоб зробити гостру версію цього рецепту, просто не використовуйте гочугару. Додатковий аромат додасть 1 столова ложка соєвого соусу, але це за бажанням.

Огірки по-корейськи — самий смачний рецепт салату з огірків з часником

Це пряний, горіховий, пікантний і злегка солодкий салат.

Ингредиенты

  • 2 ст. л. корейської пасти з червоного перцю
  • 2 ст. л. гочугару, (пластівці корейського червоного перцю – за бажанням)
  • 1 ч. л. цукру (за бажанням)
  • 0,5 ч. л. солі
  • 1 ст. л. кунжутної олії
  • 1 ст. л. насіння кунжуту
  • 3 зубчики часнику
  • 2 огірка
  • 1 маленька цибулина

Приготування

1. Зробити заправку — змішайте гостру корейську пасту, сіль, цукор, пластівці червоного перцю, кунжутне масло і насіння кунжуту в мисці.

2. Дрібно нарубати часник, огірки нарізати на шматочки зручні для їжі, цибулю розрізати на четвертинки, а потім соломкою.

3. У салатнику змішати овочі з заправкою, дайте трохи настоятися.

До такого салату можна додати гарнір — теплий рис, картопляне пюре. Приємного апетиту!

Салат з моркви і огірків — рецепт салату з соєвим соусом

Харчова цінність на порцію: Калорії — 47 ккал; жири — 2,7 гр; білки — 0,9 г; вуглеводи — 5,4 гр. Дані розраховані автоматично, тому можуть відрізнятися.

Інгредієнти

  • 3 столові ложки соєвого соусу
  • 2 столові ложки рисового оцту
  • 1 ч. л. цукру
  • 2 ч. л. ріпакової олії
  • 2 ч. л. темного кунжутного масла
  • 0,5 ч. л. подрібненого часнику
  • ¼ чайної ложки меленого червоного перцю
  • 2-3 огірка нарізаного
  • 280-300 гр. моркви
  • 1 ч. л. насіння кунжуту

Приготування

Крок 1. Огірки нарізати невеликими шматочками, зручними для їжі. Моркву натерти на тертці для корейської моркви.

Крок 2. У глибокій мисці змішати соєвий соус з оцтом, рапсовим і кунжутним маслом, додати цукор, дрібно нарізаний часник і мелений червоний перець.

Крок 3. Перекласти в миску овочі, добре перемішати, зверху посипати насінням кунжуту.

Можна подавати на стіл, приємного апетиту!

Успіхів в кулінарії і приємного апетиту!