Нещодавно мені попалися рецепти Італійської кухні. Вирішив в неділю спробувати на сніданок приготувати омлет в пакеті, зварений в каструлі. Дуже сподобалося і ось таку смакоту готую вже три дні поспіль. Хочу поділитися з вами трьома рецептами такої страви з різною начинкою.
Готується все дуже швидко, дуже смачно, всім дуже сподобалось, а головне рецепти прості і можемо використовувати для начинки, практично все, що є у вашому холодильнику. Можна додати будь-яку ковбасу, овочі — помідори, кабачки, гриби, різну зелень. У цих омлети ми готуємо яєчну суміш без молока.
Ми спробували ці омлети на сніданок і вечерю, моя відповідь позитивний, процес не складний, виходить смачно і ситно. Подавати на стіл їх можна як гарячими, так і в холодному вигляді.
Раніше я розповідав вам «Домашній рецепт омлету в пакеті» у класичному вигляді з молоком, якщо буде цікаво подивіться.
Рецепт омлету з сиром, шинкою в пакеті, зварений в каструлі
Перший рецепт омлету в пакеті з шинкою і сиром. Для приготування використовував пакет з замком, але можна застосувати звичайний придатний для продуктів, які можна використовувати в киплячій воді.
На підготовку інгредієнтів пішло 10 хв. Час приготування в каструлі близько 20 хв. Загальний час який витратив 30 хв.
Калорійність страви на 100 гр. — 129.4 ккал. Білки — 10.1 гр. Жири — 8.6 гр. Вуглеводи — 2.9 гр. Дані розраховані автоматично, тому можуть відрізнятися.
Інгредієнти на 2 порції:
- 2 яйця
- 20 гр копченого сиру
- 20 гр вареної шинки
- петрушка
- цибуля
- кухонна сіль
- перець
Як приготувати омлет з начинкою в пакеті
Копчений ковбасний сир, шинку, цибулю нарізав маленькими шматочками. Цибуля використовував червоний, солодкий. Листя петрушки дрібно пошинковал.
У пакет із застібкою вбив яйця, а потім додав кубики копченого сиру.
Засипав шинку, цибулю, петрушку, а також додав відразу сіль і перець.
Застебнув пакет, якщо у вас простий, його можна просто зав’язати. Потім пальцями придушив жовтки і перемішав усе легким натисканням пальців.
Омлетная суміш готова. Заздалегідь в ковшике поставив на плиту кип’ятитися воду.
Коли закипіла вода, опустив у неї пакет, щоб суміш була повністю в окропі. Варився мій омлет в ковшике на слабкому вогні 20 хвилин. Омлет в пакеті готовий до подачі до столу.
Виклав омлет з пакета, в якості гарніру використовував свіжі овочі. Сніданок вийшов відмінний. Дуже сподобався.
Омлет з сиром, шинкою, перцями, зварений у каструлі в пакеті
Ще один рецепт, який зробили на наступний день. В начинку додав червоний і зелений перець і трохи зеленої цибулі, а замість копченого сиру використовував звичайний твердий.
На підготовку у мене пішло 15 хвилин, варився омлет 15 хвилин. Всього витратив на приготування 30 хвилин.
Калорійність страви на 100 гр. — 115.2 ккал. Білки — 9.9 гр. Жири — 7.5 гр. Вуглеводи — 2.0 гр. Дані розраховані автоматично тому можуть відрізнятися.
Що потрібно:
- 3 яйця
- 80 гр нарізаної кубиками шинки
- 80 гр тертого сиру
- 1 нарізану цибулю
- 80 гр нарізаного зеленого перцю
- 80 гр нарізаного червоного перцю
- 1 столова ложка зеленого лука
- Сіль і перець
Рецепт омлету з начинкою:
Готуємо інгредієнти. Дрібним кубиком ріжемо шматок шинки, дрібно ріжемо головку цибулі натираємо шматок сиру на тертці.
Червоний і зелений солодкий перець чистимо від насіння і ріжемо невеликими кубиками.
Тепер беремо звичайний пакет для продуктів, у мене пакети з замком, дуже зручно. У нього вбиваємо яйця і перемішуємо жовтки з білками.
Закладаємо в яйця приготовані продукти — шинку.
Висипаємо солодкі перці, тертий сир.
Додаємо зелень, сіль і перець за смаком. Пакет закриваємо або зав’язуємо вузлом. Перемішуємо всю суміш.
Заздалегідь ставимо каструлю з водою на плиту. Коли вода закипить відправляємо пакет з омлетом в каструлю. Залишаємо варитися 15 хвилин.
Страва готова. Дістаємо з каструлі, даємо трохи охолонути. Обережно викладаємо з пакета. Ріжемо на порції і розкладаємо по тарілках.
Цей сніданок теж був просто чудовим. Хоча таке смачне блюдо можна використати і на вечерю.
Як приготувати омлет з сиром і беконом в пакеті в каструлі
Простий спосіб приготування. Його вирішили приготувати на вечерю. Чим привабливий такий спосіб, це чистота приготування Не потрібно потім мити сковороду або форму, якщо запікали в духовці. Зробили, пакет викинули і все.
У цьому варіанті використовували три види сирів, пармезан, чеддер і плавлені сирки. На всі приготування я витратив близько 30 хвилин, 20 з яких, омлет варився у воді.
Калорійність на 100 грам — 191.1 ккал. Білки — 11.9 гр. Жири — 14.8 гр. Вуглеводи — 2.5 гр. Дані розраховані автоматично, тому можуть відрізнятися.
Інгредієнти
- 5 яєць
- 2 перцю
- 40 гр. пармезан
- сіль
- перець
- петрушка
- 100 гр. бекону
- 80 гр. чеддер
- 100 гр. м’який сир
ПІДГОТОВКА
Беремо пакет для приготування їжі і додаємо у нього 5 яєць. Закриваємо пакет і руками ретельно перемішуємо яйця, потім додаємо перець.
петрушку Дрібно ріжемо, тремо на тертці пармезан. Викладаємо в яйця, додаємо сіль, приправи. Ми зазвичай використовуємо «12 овочів і трав». Приправи можна використовувати будь-які на свій розсуд і смак.
Чистимо перець від насіння, ріжемо невеликими кубиками, також нарізаємо шинку. Все складаємо в яєчну суміш.
Чеддер і плавлені сирки ріжемо невеликими шматочками. Зав’язуємо пакет і збиваємо, щоб всі продукти добре перемішалися. Заздалегідь кип’ятимо в каструлі воду. У неї кладемо пакет з омлетом. Варимо в киплячій воді близько 20 хвилин.
Дістаємо пакет з води, даємо трохи охолонути і викладаємо омлет з пакету на тарілку. Подавайте в гарячому вигляді. При нарізуванні, за рахунок плавленого сиру, омлет виходить тягучим. Оригінально і дуже смачно.
Ось такі три рецепти, які ми використовували за мотивами Італійської кухні. Якщо сподобалися, приготуйте, це не складно і дуже смачно.