Пишний омлет на сковороді з молоком. Як приготувати омлет з молоком, сиром і ковбасою

Всім доброго дня! Поділюся рецептом омлету. Страва готується всього кілька хвилин, тому коли немає часу на готування, це найкраще блюдо. Швидкий і ситний сніданок для всієї родини! Втім і ввечері на вечерю, коли затримавшись в автомобільних пробках, пізно повернулися додому. Коли найбільше хочеться відпочити, чим займатися приготуванням їжі.

Рекомендую приготувати пишний омлет на сковороді з молоком, з сиром і ковбасою. Ця страва сподобається не тільки дорослим, але й дітям. Готується дуже швидко, у вас не займе багато часу, але зате ви нагодуйте смачно і ситно всю свою сім’ю.

Рецепти такої страви розповідав у попередніх статтях, подивіться:

  • Омлет у пакеті, зварений в каструлі
  • Пишний омлет з молоком і яйцем
  • Омлет в духовці з шинкою і сиром

Омлет з молоком на сковороді — рецепт пишного омлету з сиром иколбасой

На 100 грам: Калорії — 176.0 ккал. Білки — 9.6 гр. Жири — 14.7 гр. Вуглеводи — 1.3 гр. Дані розраховані автоматично, тому можуть відрізнятися.

Продукти для нашого страви, потрібні дуже прості:

Ингредиенты:

  • Яйця – 5 шт.
  • Молоко – 150 мл
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Ковбаса – 50 гр.
  • Сир – 50 гр.
  • Приправа – за смаком.
  • Сіль — за смаком.
  • цибуля Зелена – для прикраси.

Час приготування: 30 хвилин, а кількість порцій: 6.

Як приготувати омлет на сковороді

Щоб омлет був пишним необхідно яйця і молоко заздалегідь дістати з холодильника, хоча б за 30 хвилин до приготування.

Приготування не займе багато часу:

Крок 1. Яйця добре промити і обсушити паперовим рушником. Приготуйте глибоку чашу.

Крок 2. Яйця вбити в глибоку чашу.

Збити віночком до однорідності.

Крок 3. Додаємо молоко кімнатної температури і перемішуємо до однорідності.

Крок 4. Додаємо сіль за смаком.

Крок 5. Ковбасу очистити від оболонки і нарізати на скибочки. Не став дрібнити ковбасу, нехай буде як на піці скибочками, а ви на свій розсуд.

Крок 6. Сир необхідно натерти на крупній тертці. Сорт сиру можна вибрати будь-якій, тільки щоб він добре плавився. (Завжди використовую Російський).

Крок 7. Зелена цибуля добре промити і нарізати.

Ну от всі підготовлені інгредієнти, тепер нам треба лише з’єднати в правильній послідовності.

Крок 8. Тепер необхідно ретельно обмазати сковороду з вершковим маслом, не забуваючи про бока. Ставимо на плиту прогріватися.

Крок 9. Як прогріється сковорода, виливаємо яєчно – молочну суміш.

Крок 10. Закриваємо кришкою і зменшуємо вогонь.

Крок 11. Як тільки яєчно – молочна маса почне підніматися, викладаємо нарізану ковбасу.

Крок 12. Потім посипаємо зверху натертим сиром.

Крок 13. Зверху посипаємо спеціями, у мене спеції спеціально для запіканок і для піци, ви можете додати ваші улюблені приправи.

Крок 14. Прикриваємо кришкою і даємо настоятися 2- 3 хвилини, щоб розтопився сир.

Крок 15. Зверху посипаємо зеленою цибулею для аромату і краси. Можна додати різнокольорові овочі, тоді страва заграє гарними фарбами і омлет вийде не тільки смачним, але і корисним.

Смачний омлет з молоком, сиром і ковбасою

Омлет вийшов дуже смачним і ніжним. Швидко і ситно, все що потрібно для сніданку або для повноцінного перекусу. Приготуйте на мою рецептом і порадуйте своїх близьких і друзів. Готуйте вранці на сніданок, увечері на вечерю і для простого перекусу.

Невеликі, але потрібні поради, які допоможуть вам приготувати смачний омлет:

  • Щоб омлет вийшов пишним, його необхідно ретельно збивати 5 хвилин, краще вилкою в одному напрямку.
  • Ковбасу можна брати не тільки копчену, але і варену, а можна з’єднати два види.
  • Молоко, до речі, можна замінити на кефір.
  • Такий омлет необхідно подавати відразу після приготування.

Приємного апетиту і гарного настрою на весь день!!!