Зрази з мясного фаршу з начинкою з яєць і сиру на сковороді

Добрий день! Запропоную – ка сьогодні вам рецепт незвичайних котлет з яловичого і свинячого фаршу з яйцем і сиром всередині, обсмажених в клярі. Відразу пишу, що доведеться потрудитися, але зате результат буде просто чудовим.

Сподіваюся, що ви обов’язково скористаєтеся моїм рецептом неймовірно смачних котлет з яйцем і сиром всередині. Котлетки виходять ніжними, повітряними, з надзвичайно смачною начинкою.

М’ясні зрази з фаршу з яйцем і сиром, приготовані на сковороді

Інгредієнти для м’ясних зраз:

  • Фарш (яловичина, свинина) – 700 гр.
  • Цибуля ріпчаста (фіолетовий) – 2 шт.
  • Хліб сірий – 1-2 скибочки.
  • Молоко – 100 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Чорний перець – за смаком.
  • Часник – 2 -3 зубчики.

Для приготування начинки:

  • Яйця (варені) – 2шт.
  • Сир – 80 гр.
  • масло – 80 гр.

Для приготування кляра:

  • Яйця – 2 шт.
  • Майонез – 100 гр.
  • Сода – на кінчику ножа.
  • Борошно – 0,5 склянки.

Час приготування: 1 година 30 хвилин, а кількість порцій: 6

Як приготувати зрази з яйцем і сиром

Приготування фаршу:

КРОК 1. Скибочки білого хліба заливаємо молоком, залишаємо добре просочитися і розм’якнути.

КРОК 2. Цибулю і часник чистимо, подрібнюємо в блендері.

КРОК 3. Готовий, заморожений фарш розморожуємо при кімнатній температурі, додаємо в нього подрібнені цибуля та часник.

КРОК 4. Потім необхідно додати сіль і чорний перець за смаком.

Ретельно перемішуємо.

КРОК 5. Тепер додаємо, замочений у молоці хліб, попередньо його розімніть руками.

КРОК 6. і Додаємо трохи молока, щоб зрази вийшли соковитіше.

КРОК 7. Все добре перемішуємо і даємо фаршу відпочити, поки готуємо начинку і кляр.

Готуємо начинку:

КРОК 8. 2 варених яйця чистимо, тремо на дрібній тертці.

КРОК 9. в яйця Натираємо сир на дрібній тертці.

Все добре перемішуємо.

КРОК 10. Масло заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно стало м’яким, нарізаємо на дрібні кубики. Відставляємо на час в сторону.

Готуємо кляр:

КРОК 11. Необхідно вбити 2 яйця в миску, додати майонез і перемішати до однорідної маси.

КРОК 12. Додаємо половину склянки борошна і трохи (на кінчику ножа) соди.

Всю масу ще раз добре перемішати до однорідної консистенції, кляр повинен вийде як тісто на оладки.

Починаємо оформляти котлети:

КРОК 13. Невеликий шматочок фаршу (близько столової ложки) викладаємо у вигляді невеликої коржі, злегка ущільнюємо. Кладемо начинку з сиру і вареного яйця (приблизно чайна ложка).

КРОК 14. Зверху начинки кладемо шматочок вершкового масла.

І запечатуємо начинку фаршем, формуємо котлетку, перевертаючи її в долонях, щоб не було видно швів.

КРОК 15. Тепер нам необхідно котлети вмочити в кляр.

Мачає в клярі з двох сторін.

КРОК 16. Заздалегідь ставимо сковороду на плиту і наливаємо рослинне масло, прогріваємо. Викладаємо зрази.

Обсмажуємо з кожного боку за 2-3 хвилини до золотистої скоринки.

КРОК 17. Коли перевернемо котлетки на іншу сторону, можна прикрити кришкою і трохи пропарити 1 – 2 хвилини.

Зрази з фаршу з сиром і яйцем

Все готово! Викладаємо зрази з яйцем і сиром в клярі на тарілку, даємо трохи охолонути. Подавати краще в теплому вигляді.

Котлетки можна подавати як самостійне блюдо, або з гарніром з картоплі, рису або гречки. Добре не забувати і про овочі, відмінно буде поєднуватися зі свіжим огірком, помідором і листям салату. Блюдо виходить ще смачніше, якщо до нього нарізати свіжий раною хліб.

Урізноманітніть меню своїх домочадців і приготуйте на мою рецептом наивкуснейшие котлетки з секретом. Додавши начинку виходить абсолютно нове блюдо, навіть якщо основна частина складається з м’ясного фаршу для звичайних котлет. Кляр теж вносить свою родзинку в приготуванні котлет.

Всім приємного апетиту!!!

Як приготувати зрази з м’ясного фаршу з яйцем, сиром в домашніх умовах

Необхідні продукти

  • 700 гр. рубленого м’яса
  • 3 варених яйця
  • 50 гр. м’якого сиру
  • 100 гр. лука
  • 1 морква
  • 1 зубчик часнику
  • 120 гр. вівсяної крупи
  • 125 мл молока
  • 90 мл рослинного масла для смаження
  • сіль, перець смак
  • 1/3 ч. л. каррі
  • 4 листи салату для подачі
  • 0,3 л води

Покрокове приготування

  1. Залийте вівсяні пластівці молоком і залиште на 20 хвилин для набухання.
  2. Цибулю і моркву очистити. Дрібно наріжте цибулю, а моркву натріть на крупній тертці.
  3. Обсмажте в сковороді з рослинним маслом підготовлені овочі.
  4. Коли овочі будуть готові, посоліть і додайте каррі, перемішайте. Остудіть.
  5. Остиглу обжарку перекласти в глибоку миску і додати м’ясний фарш. Добре перемішати руками, злегка відбити.
  6. підготовлений фарш викласти набряклі вівсяні пластівці. Посолити і поперчити і перемішати до повної однорідності.
  7. Яйця очистити, розрізати навпіл або на четвертинки. Сир натерти на дрібній тертці.
  8. Змочіть руки водою. Візьміть столову ложку фаршу в долоню, зробіть невелику коржик і в центрі невелике поглиблення.
  9. Присипте поглиблення невеликий дрібкою сиру. Викладіть яйце.
  10. З’єднайте краю фаршу і надайте форму зрази-котлетки.
  11. Також сформуйте інші зрази.
  12. У глибокій сковороді розігрійте олію з розрізаним навпіл зубчиком часнику. Обсмажте зрази до золотистої скоринки з обох сторін на середньому вогні.
  13. Після того, як ви обжарите зрази з двох сторін, можна додати в сковороду трохи води, щоб вони пропарились і не розмокли всередині.
  14. Всі обсмажені зрази складіть знову в сковороду, додайте трохи води і під кришкою пропарте пару хвилин.
  15. Подавайте на тарілку з листям салату, а зверху розкладіть зрази. На додаток підготуйте свіжі овочами або будь гарнір.

Зрази з фаршу яловичини з сиром, яйцем і цибулею в паніровці на сковороді

Ингредиенты

  • Розморожена яловичина — 0,5 кг
  • Яйце — 1 шт.
  • Молоко 30 мл
  • Сіль, перець
  • Борошно

Начинка

  • Цибуля — 1 шт.
  • Варене яйце — 1 шт.
  • Сир — 50-100 гр.
  • Зелень
  • Сіль
  • Приправи
  • Рослинне масло

Для страви

  • Рослинне масло
  • Картопля — 700 гр.
  • Вершки — 100 мл

Як приготувати смачні зрази

  1. 500 грамів свіжої яловичини пропустіть через м’ясорубку, зробіть фарш.
  2. У нього вбийте одне куряче яйце, влити трохи молока, посоліть і поперчіть.
  3. Очистіть цибулю наріжте кубиками і обсмажте в рослинному маслі, перекласти в миску остигати.
  4. Дрібно порубаєте 1 очищене варене яйце, натріть на дрібній тертці 50 — 100 грам сиру, додайте дрібно нарізану будь-яку зелень, сіль і приправи за смаком.
  5. приготовану масу Змішайте з цибулею.
  6. З фаршу зробіть коржі товщиною близько сантиметра, в центр покладіть чайну ложку приготованої начинки.
  7. Скріпіть краю і сформуйте зрази-котлетки, обваляйте їх у борошні (можна використовувати готову панірування).
  8. Обсмажте з обох сторін на сковороді з рослинною олією до рум’яної скоринки.
  9. Перекладіть зрази в сотейник, наріжте 700 грам картоплі, залийте в нього близько 100 мл вершків.
  10. Поставте в духовку при температурі 180-200 град. на 20 хвилин.

Як приготувати домашні зрази з м’ясним фаршем з сиром і омлетом на сковороді

Ингредиенты

  • 700 гр. будь-якого фаршу
  • 1 картоплина
  • 1 яйце
  • сіль, перець
  • рослинне масло

Начинка

  • 3 яйця
  • 1 склянку молока
  • зелень
  • 25 гр. сиру
  • рослинне або вершкове масло

Соус

  • 3 ст. л. сметани
  • 2 зубчики часнику
  • 100 гр. сиру

Приготування смачних зраз

  1. Візьміть 700 грам м’ясного фаршу, змішайте з 1 натертої картоплиною і вбитих сирим яйцем. Добре перемішайте, додайте сіль, перець за смаком.
  2. В окрему миску збийте 3 яйця, налийте молоко додайте дрібно нарізану зелень. Збийте вінчиком, посоліть.
  3. В сковороді з рослинним або вершковим маслом приготуйте з яєчної суміші омлет.
  4. Дайте омлету охолонути, після чого наріжте дрібною соломкою.
  5. Сформуйте з фаршу невеликі коржі покладіть нарізану омлет, зверху присипте дрібно натертим сиром.
  6. Скріпіть краю фаршу, сформуйте зрази-котлетки. Обсмажте в сковороді на рослинному маслі до золотавої скоринки з обох сторін.
  7. Приготуйте соус. Змішайте сметану з часником, видавленим через прес. Натріть сир на дрібній тертці.
  8. Зрази обмажте сметанним соусом, посипте тертим сиром, покладіть в сотейник.
  9. Поставте на кілька хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів. Щоб розплавився сир.

Приємного апетиту.

М’ясні зрази з фаршу з сиром і яйцем – рецепт приготування в домашніх умовах

Ингредиенты

  • 0,3 склянки молока
  • 0,5 склянки борошна
  • 1 сире яйце
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 2 варених яйця
  • 50 грам сиру
  • 300 грам м’ясного фаршу
  • Сіль
  • Чорний мелений перець
  • 1 шматок хліба
  • рослинне масло

Як приготувати

  1. Розмочити білий хлів у молоці, змішати з м’ясним фаршем, посолити і поперчити.
  2. Готуємо начинку — сир і варені яйця натріть на дрібній тертці, посоліть і перчіть за смаком.
  3. Додайте вершкове масло, добре змішайте.
  4. З однієї столової ложки фаршу зробіть невелику коржик. В середину викладіть чайну ложку начинки. Акуратно скріпити краї і сформувати котлетку.
  5. Приготуйте кляр: змішайте в мисці молоко, сире яйце, борошно, сіль і перець, збийте віночком до однорідності маси.
  6. Зрази вмочити в кляр, обсмажити на розпеченій сковорідці в олії з обох боків до золотистої скоринки.
  7. Перекладіть в сотейник, поставте в духовку при температурі 220 градусів на 10-15 хвилин.
  8. Подавайте до столу з овочами або гарніром.

Приємного апетиту!

Зрази з м’ясного фаршу з картоплею з начинкою з сиру і яйця на сковороді

Ингредиенты:

  • 600-700 грам м’ясного фаршу
  • 1 цибулина
  • 1 картоплина
  • 5 курячих яєць — 3 варених і 2 сирих
  • 100 грам твердого сиру
  • зелена цибуля
  • сіль, перець, часник
  • рослинне масло — для смаження.

Як приготувати м’ясні зрази з начинкою

  1. Сирий очищену картоплю і цибулю пропустити через м’ясорубку.
  2. У невеликій мисці віночком збити сирі яйця, посолити і поперчити.
  3. У глибокій мисці ретельно змішати м’ясний фарш з подрібненими овочами і яйцем. Отриману масу злегка відбити.
  4. 3 варених яйця дрібно порубати ножем, а твердий сир натерти на дрібній тертці, дрібно порізати кілька пір’їн зеленого цибулі, змішати начинку.
  5. На стіл постеліть харчову плівку, викладіть на неї смугою фарш, а в середину викладіть начинку.
  6. Змочіть руки водою, з невеликої кількості фаршу (близько 1 столової ложки) зробіть невелику коржик.
  7. Покладіть в середину чайну ложки начинки. Загорніть краю і сформуйте невеликі котлети з начинкою всередині.
  8. У сковороді розігріти рослинне масло, обсмажити зрази з двох сторін до рум’яної скоринки.
  9. Закрийте сковороду кришкою і пропарте кілька хвилин на невеликому вогні.

Домашні м’ясні зрази з фаршу плавленим сиром і яйцем в паніровці

Давайте приготуємо зрази! Вони можуть бути з різними начинками і з різного фаршу. Використовуємо змішаний фарш з яловичини і свинини 1:1, а для начинки використовуємо варені яйця і плавлений сир.

як гарнір до котлет зробимо овочевий салат і картопляне пюре.

Інгредієнти:

  • 500 грам м’ясного фаршу
  • 1 невелика цибулина
  • 1 сире яйце
  • 1 варене яйце
  • 1 упаковка плавленого сиру
  • 30 грам вершкового масла
  • сіль, перець
  • панірувальні сухарі – для панірування
  • рослинне масло – для смаження.

Приготування

  1. В блендері або через м’ясорубку подрібнюємо очищену цибулину, змішуємо з фаршем із свинини з яловичиною.
  2. У готовий фарш додаємо 1 сире яйце, сіль і добре перемішуємо. При бажанні можна добавить1-2 подрібнених зубчики часнику.
  3. Плавлений сирок ріжемо на дрібні кубики.
  4. Варене яйце, очищаємо, ріжемо кубиками або трьом на крупній тертці.
  5. У мисці ретельно змішуємо яйце, нарізаний сир і шматочок вершкового масла.
  6. На обробну дошку посипати трохи борошна, робимо на ній невелику коржик з м’ясного фаршу (близько 1 столовой ложки).
  7. У середину кладемо 1 чайну ложку начинки. Закриваємо зверху ще невеликою кількістю фаршу і формуємо котлетку.
  8. Перед смаженням обвалюємо кожну в панірувальних сухарях.
  9. Розігріваємо олію в сковороді, викладаємо зрази. Обсмажуємо з кожного боку до золотистої рум’яної скоринки.
  10. Після цього можна всі приготовані зрази знову скласти в сковороду і пропарити кілька хвилин під кришкою.

Успіхів в кулінарії і гарного настрою!!!