Класичний рецепт торта Молочна дівчинка в домашніх умовах

Вітаю, вас, дорогі мої, друзі! Приємно ввечері, під час сімейних душевних розмов з чаюванням, спробувати свіжий, спечений самими, торт. Багато в цій солодкій кулінарії великі специ, є початківці, і в основному для них, мої покрокові рецепти та поради. Сьогодні приготуємо смачний десерт — знаменитий торт «Молочна дівчинка».

Прикрашати його можна по-різному, а оскільки до нас в гості зібралися внучки, то я прикрасив його компанією тваринок і полуницею. Але головне все — таки в цьому торті ніжність. Невипадково він називається «Молочна дівчинка».

Торт «Молочна дівчинка» з полуницею — класичний домашній рецепт

За назвою молочного торта «Молочна дівчинка» стоїть невелика історія. У Німеччині, де з’явився цей эдесерт, на етикетці банки зі згущеним молоком зображена дівчина, а назва згущеного молока — “Молочна дівчинка”. Оскільки в основі коржів згущене молоко, торт був названий в честь назви марки згущеного молока.

Незвичайно ніжні коржі з найніжнішим кремом — все це робить торт незвичайно смачним. Я експериментував і додав прошарок банан і полуницю.

Торт дуже повітряний і просто тане в роті. Скоріше за справу! Отже, для його приготування знадобляться ось такі продукти.

Точний склад інгредієнтів

для коржів:

  • яйця – 3 шт.;
  • згущене молоко – 300 г;
  • борошно – 180 г;
  • масло – 50 г;
  • розпушувач – 12 м;
  • сіль – щіпка.

для крему:

  • сирний або вершковий сир – 340 г;
  • жирні вершки(від 30%) або жирна сметана – 300 г;
  • цукрова пудра – 70 г;
  • улюблені фрукти для прошарку – за бажанням;
  • білий шоколад або пелюстки мигдалю для прикраси – за бажанням.

Приготування торта «Молочна дівчинка»

Крок 1. Розтопимо на плиті в посуді вершкове масло, нарізане великими шматками.

Крок 2. Перельем в невелику миску і дамо йому охолонути до кімнатної температури.

Крок 3. Включимо духовку на 180 градусів для прогрівання і підготуємо листи. У мене два від стандартного духової шафи. Кожен трохи змастимо соняшниковою олією.

Крок 4. І на змащене деко застелем пергамент або силіконізоване папір для випічки.

Крок 5. А тепер приступимо до приготування коржів. Для цього розіб’ємо яйця в глибоку миску і не будемо їх збивати міксером, а просто віночком розіб’ємо жовток і перемішати його з білком.

Крок 6. Отримаємо таку однорідну яєчну масу.

Крок 7. Додамо згущене молоко і теж віночком перемішаємо.

Крок 8. Маса побіліє і стане однорідної.

Крок 9. В просіяне борошно додаємо розпушувач і все перемішуємо.

Крок 10. У два прийоми додаємо борошно в яєчну масу і акуратно вводимо її, замішуючи тісто.

Крок 11. Додаємо в остигле тісто розтоплене масло.

Крок 12. Отримуємо ллється тісто середньої густоти.

Крок 13. Ділимо на дві рівні частини і розподіляємо на деко рівним шаром. Мені зручно це робити силіконової лопаткою, але можна і ложкою.

Крок 14. Випікаємо коржі до злегка зміненого кольору. Зазвичай вони печуться швидко – все залежить від вашої духовки. У мене це займає 5 — 7 хвилин.

Крок 15. Переверніть готовий корж на решітку і зніміть папір, поки корж ще теплий. Вона досить легко відходить.

Крок 16. Кожен корж розрізаємо гострим ножем на 2 частини.

Крок 17. Потім ще на дві. Вийдуть 4 таких коржа.

Крок 18. З двох великих коржів вийде 8 квадратних коржа невеликого розміру, але в підсумку торт буде високим.

Крок 19. Якщо коржі неоднакові, їх можна підрівняти, обрізавши краю. Але всі нерівності згладяться при оздобленні. До речі, поки духовка горіла, я обсмажила дві-три хвилини мигдальні пелюстки.

Крок 20. Приготуємо крем. І для цього можна взяти міксер. Якщо для приготування коржів ми користувалися віночком, то крем краще збити міксером. До творожному сиру (я роблю його з замороженого кефіру) додаємо цукрову пудру і збиваємо до однорідності.

Крок 21. Потім додаємо жирні вершки або сметану і збиваємо до пишноти.

Крок 22. Оскільки я захотів прошарувати торт полуницею та бананом, то наріжемо їх слайсами.

Крок 23. А тепер збірка торта: корж, а зверху крем (не шкодуємо).

Крок 24. Знову корж, крем і так далі шарами.

Крок 25. Посередині виклав банани і знову зверху додав трохи крему, закрив коржем.

Крок 26. В наступний раз додав полуницю.

27 Крок. Фрукти закриваємо кремом і після цього кладемо наступний корж.

28 Крок. Боки торта теж обмазуємо кремом.

Крок 29. Обсипаємо торт тертим білим шоколадом або мигдальними пелюстками.

Крок 30. Прикрасьте на свій розсуд, використовуючи фантазію. У мене шоколадні фігурки і свіжа полуниця.

Крок 31. Щоб ягоди не текли, я вмочив їх у розпущеному желатині.

Простий і смачний торт «Молочна дівчинка»

Торт виходить високим і виходить під 2 кілограми на хорошу компанію.

Запевняю вас, «Молочна дівчинка» сподобається як дітям, так і дорослим.

Приємного чаювання і до нових смачних рецептів, друзі!

Класичний рецепт торта «Молочна дівчинка» в домашніх умовах

Дуже простий рецепт торта, який складається з тонких шарів згущеного молока з цукром і сметанною глазур’ю.

Ингредиенты

  • 1 банку згущеного молока з цукром
  • 3 яйця
  • 1 склянка борошна
  • 1,5 ч. л. розпушувача
  • Щіпка солі

Сметанний крем:

  • 700 гр. сметани
  • 230 гр. вершкового сиру
  • 3/4 банки згущеного молока з цукром

Для прикраси

  • Цукрова пудра
  • 230 гр. жирних вершків

Як приготувати торт

1. Збийте 3 яйця в миску для замісу тіста, додайте 1 банку згущеного молока, перемішайте віночком або міксером.

2. В окремій мисці змішайте 1 склянку просіяного борошна, 1,5 ч. л. розпушувача і дрібку солі, потім додайте борошно до яєчної суміші і знову перемішуйте, поки борошно повністю не вбереться і тісто не стане однорідним тестом.

3. На пергаментним папері намалюйте кола діаметром 22 см для використання як орієнтира або використовуйте саму пружинну форму.

4. Викладіть 2 столові ложки тіста з гіркою в центр кола або форми і рівномірно розподіліть тонким шаром. Повторюйте це, поки не витратите всі тісто.

Використовуйте великий лист, на якому помістяться 2 шари, це прискорить процес випічки.

5. Випікайте при температурі 180 °с протягом 8-10 хвилин або поки шари не стануть золотистими.

6. Зніміть коржі з пергаментного паперу і відкладіть в сторону, щоб вони охололи.

Приготуйте крем:

7. Збийте в міксері 1 упаковку вершкового сиру до утворення грудочок, потім додайте згущене молоко, знову збийте.

8. Після змішування додайте сметану. Збивайте крем на середній швидкості протягом декількох хвилин до жорстких піків.

9. Зберіть торт на підставці для торта, починаючи з ложки крему на дно, щоб захистити від переміщення, потім чергуйте шари з кремом, додаючи приблизно по 4 столові ложки на кожен шар.

10. Прикрасьте зверху за своїм смаком.

Я вкрив його крихтою і поставила в холодильник, поки крем не застигне. Потім окремо збив жирні вершки з цукровою пудрою і покрив торт, розрівнявши його з усіх сторін. Зверху — сушені апельсини і зелень.

Рецепт торта «Молочна дівчинка» з малиною в домашніх умовах

Час підготовки: 30 хвилин. Час приготування: 50 хвилин. Загальний час: 1 година 20 хвилин. Харчова цінність на порцію: Калорійність 577 ккал. Білки 8 гр. Жири 41 гр. Вуглеводи 45 гр. Дані розраховані автоматично, тому можуть відрізнятися.

Інгредієнти на 12 порцій

  • 1 банку згущеного молока з цукром
  • 2 великих яйця
  • 1 склянка борошна загального призначення
  • 1 ст. л. розпушувача

Для крему

  • 460 гр. вершкового сиру кімнатної температури
  • 700 гр. жирних вершків
  • ⅔ склянки цукрової пудри
  • 2 ч. л. ванільного екстракту або емульсії

Для прикраси

  • 1,5 склянки малини для верху торта
  • 1,5 склянки малини, розрізаної навпіл (покласти між шарами торта)
  • 0,5 склянки подрібненої кокосової стружки
  • 4 ст. л. процідженого варення

Як приготувати торт

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів с З гратами для випічки посередині.
  2. Деко застеліть пергаментним папером і відкладіть в сторону.
  3. Додайте 1 банку згущеного молока в глибоку миску.
  4. В окремій мисці змішайте 1 склянку борошна і 1 ст. л. розпушувача.
  5. Додайте 2 яйця в згущене молоко і перемішайте до отримання однорідної маси.
  6. Додайте борошняну суміш і знову перемішайте до отримання однорідної маси.
  7. Намалюйте коло на пергаментним папері діаметром 22-23 див. Переверніть пергамент догори дном.
  8. Вилийте ⅓ склянки тесту в середину кола і розподіліть тонким шаром, намагаючись не виходити за межі намальованого кола.
  9. Випікайте близько 5 хвилин або поки серединка не пропечеться.
  10. Як тільки дістанете корж з духовки, зніміть з нього пергаментний папір.
  11. Повторно використовуйте пергаментний папір, щоб випекти тісто описаним вище способом. Все у вас повинно вийти 7 коржів.
  12. Додайте в миску 2/3 склянки цукрової пудри, 460 гр. вершкового сиру і 2 ч. л. ванілі і збивайте до отримання однорідної маси.
  13. Додайте 700 гр. жирних збитих вершків і продовжуйте збивати, поки крем не стане пишним. Залиште 1 стакан для прикраси.
  14. Нанесіть трохи крему на сервірувальну дошку або тарілку. Викладіть перший корж зверху і притисніть, щоб він прилип.
  15. Розподіліть ⅕ частина крему рівним шаром, розкладіть трохи нарізаної малини, покладіть другий шар і проробіть те ж саме.
  16. Повторюйте до останнього коржа. Промажте верх і боки торта.
  17. Посипте верх і боки кокосовою стружкою.
  18. Заповніть кондитерський мішок з насадкою залишеним кремом.
  19. Прикрасьте по колу, зробіть будь-який малюнок, розкладіть малину отвором вгору.
  20. У кожну ягоду налийте трохи процідженого варення.
  21. Накрийте торт і поставте в холодильник на ніч, щоб коржі просочилися.

Можна приступати до чаювання. приємного апетиту!

Класичний домашній торт «Молочна дівчинка» з шоколадом

Основним інгредієнтом торта «Молочна дівчинка» є згущене молоко. Саме згущене молоко надає йому ні з чим не порівнянний смак і аромат. Існує безліч рецептів приготування, всі вони гарні. Але цей, на мій погляд, з неповторним смаком.

Ингредиенты

  • Згущене молоко 400 г
  • Яйце 3 шт.
  • Пшеничне борошно 200 гр.
  • Маскарпоне 250 гр.
  • масло Вершкове 80 гр.
  • Цукрова пудра 100 гр.
  • Вершки 33% 500 мл
  • Молочний шоколад 70 гр.
  • Розпушувач для випічки 1,5 ч. л.
  • Сіль 1/4 ч. л.

Приготування

  1. Для тіста збийте яйця зі згущеним молоком.
  2. Засипати просіяне борошно з сіллю і розпушувачем, перемішати.
  3. Додайте розтоплене вершкове масло і замісити не дуже густе тісто.
  4. Візьміть аркуш пергаменту, викладіть його на дошку з рознімної форми.
  5. В центр викладіть 2 столові ложки тіста і рівномірно розподіліть всередині з боків..
  6. Випікати при 180 градусах 6-7 хвилин у духовці.
  7. Повторіть з рештою тестом. Остудіть коржі. У мене вийшло 8 штук.
  8. Розімніть маскарпоне кімнатної температури лопаткою до м’якості.
  9. Збийте вершки з пудрою.
  10. З’єднайте третину вершків з маскарпоне і акуратно перемішайте до отримання однорідної маси.
  11. Додайте вершки і перемішайте.
  12. промажте кремом Коржі, кожен шар посипте натертим на дрібній тертці шоколадом.
  13. Покрити боки і верх торта залишками крему.
  14. Прикрашайте на свій смак і бажання.
  15. Залиште торт в холодильнику мінімум на 4 години, а краще на ніч. Наріжте і подавайте.

Приємного чаювання!

Рецепт простого і смачного класичного торта «Молочна дівчинка»

Пишне тісто і повітряний вершково-сирний крем. Торт «Молочна дівчинка» просто чудовий. На смак він ніжний, вершковий, ніжний, повітряний і не надто солодкий. Не дивно, що це один з найпопулярніших. Рецепт дуже простий, тому ви зможете приготувати його самостійно без особливих зусиль.

Час підготовки 20 хвилин. Час приготування-20 хвилин. Час остигання 2 години.

Інгредієнти на 10 порцій

для тесту

  • 380 г згущеного молока з цукром
  • 2 яйця
  • 50 г вершкового масла (розтопленого і охолодженого)
  • 1 щіпка солі
  • 12 г розпушувача
  • 180 г борошна

для крему

  • 400 г вершкового сиру
  • 350 г вершків
  • 80 г цукрової пудри

Як приготувати торт

Приготування тесту

  1. Збийте яйця, згущене молоко з цукром і сіллю до однорідності.
  2. Змішайте борошно і розпушувач, додайте його в сгущенно-яєчну суміш і замісіть густе тісто.
  3. Додайте розтоплене і охолоджене вершкове масло і знову перемішайте, щоб вийшло однорідне тісто.
  4. Розділіть тісто на дві рівні порції, спочатку одну з порцій тонким шаром викладіть на деко, застелене папером для випічки.
  5. Випікайте в попередньо розігрітій до 180°C духовці близько 7 хвилин.
  6. Повторіть те ж саме з другою порцією тесту і дайте двом коржам охолонути.
  7. Відріжте приблизно 0,5 — 1 см від краю двох коржів з усіх чотирьох сторін і дрібно розкришите тісто.
  8. Розріжте два коржа на два квадрати однакового розміру, щоб у вас вийшло чотири коржа.

Приготування крему

  1. Вершковий сир і цукрову пудру збийте до однорідної вершкової маси.
  2. Додайте вершки і збивайте до загустіння.

Приготування торта

  1. Намажте всі чотири коржа вершково-сирним кремом і укладіть їх один на одного.
  2. Розподіліть крем по краях торта, посипте крихтою по краях і прикрасьте за бажанням залишилися кремом.
  3. торт Охолодіть не менше 2 годин.

4 рецепти смачного крему для домашнього торта “Молочна дівчинка”

Торт “Молочна дівчинка” можна приготувати з різними кремами. Тут я покажу вам ще чотири смачні рецепти його приготування. Ви можете вибрати один по своєму смаку або спробувати їх все по черзі і вибрати свій улюблений. Напишіть в коментарях нижче, який крем вам сподобався найбільше.

Легкий збитий вершковий крем

Крем, який найчастіше використовується, складається всього з двох інгредієнтів. Це вершки цукрова пудра. Ви збиваєте два інгредієнта разом до загустіння, і крем для торта “Молочна дівчинка” готовий.

Для коржів за нижченаведеним рецепту вам знадобиться

  • 500 г вершків.
  • 50 г цукрової пудри або за смаком, в залежності від того, наскільки солодким ви хочете зробити крем.

Як варіант, замість цукрової пудри можна використовувати згущене молоко з цукром.

  • 500 г вершків.
  • 150 г згущеного молока з цукром.

Збийте вершки та згущене молоко з цукром до стану крему — готове.

Крем з сиром по-російськи

Для цього вам знадобиться

  • 300 г сиру.
  • 500 г вершків.
  • 100 г цукрової пудри.
  • ванілін.

Сир можна придбати в магазинах або супермаркетах. Ви також можете легко приготувати сир самостійно.

Додайте в сир цукрову пудру і ваніль і збийте ручним блендером. Вершки збийте до пишноти, невеликими порціями потроху додаючи сирну суміш і продовжуйте збивати до однорідного крему.

Крем молочно-вершковий

Для цього варіанту вам знадобиться

  • 400 г вершків.
  • 160 г згущеного молока з цукром.
  • 100 г м’якого вершкового масла.

Вершкове масло збити 3-4 хвилини до кремообразно-білої маси. Поступово невеликими порціями додайте згущене молоко з цукром і збийте до однорідності.

Окремо збийте вершки до утворення піни, потім невеликими порціями потроху додавайте сгущенно-масляну суміш і збивайте до однорідного крему.

Ось такі варіанти дуже смачного і при цьому досить простого торта, який сподобається всім. Готуйте, пробуйте і приємного чаювання!