Торт без випічки печива — дуже соковитий і смачний

Тістечка без випічки – геніальне кулінарне винаходу. У часи нашого дитинства ця категорія була представлена тортом «бите скло», солодкої ковбаскою з горішками і тістечками картопля з бісквіту.

На сьогоднішній день тістечка без випічки найпопулярніші десерти. Вони представлені у великій різноманітності – різні по складу, способу приготування, складання та подачі, з нескінченними варіантами добавок з ягід, шоколаду, горіхів, сирних і заварних кремів, мусів і цукатів.

Простий торт без випічки печива і сметани в домашніх умовах

У нашій родині дуже люблять торт з печива і сметани. Цей простий та смачний десерт готується дуже швидко і допускає імпровізації.

Ингредиенты:

  • печиво медове – 320 г
  • печиво пісочне – 100 г
  • арахіс – 2 ст. л.
  • цукор – 50 г
  • сметана – 300 мл
  • какао – 1 ст. л.
  • ванілін – на кінчику ножа
  • горіхове молоко – 60 мл

Для приготування торта потрібно прямокутна форма або судочок. Можна використовувати одноразові формочки з фольги підходящого розміру або миски.

Приготування:

Медове печиво поламаємо на шматочки, викладемо в блендер. Подрібнити до крихти.

В простору ємність викладемо сметану, ванілін і цукор, просто перемішати ложкою.

Крем готується на сметані з жирністю від 21%. Не дуже густу сметану можна заздалегідь дати для видалення сироватки або використовувати домашній аналог.

Кількість цукру в кремі допускається коригувати за смаком, враховуючи солодкість печива.

Додамо пісочну крихту.

Змішаємо масу до однорідного розподілу всіх компонентів. Начинка готова.

Починаємо складання торта. Відповідну форму застелем декількома шарами харчової плівки. Кожне пісочне печиво опустимо в молоко на 15 секунд. Викладемо основу торта.

Для рецепта можна вибрати печиво з різним смаком, ароматом і формою. Дуже добре підійде пряничное, медове, галетне і пісочне печиво. Частина печива для основи повинна бути відповідною прямокутної форми.

Для змочування печива можна використовувати міцний чай, кава, какао, коров’яче або горіхове молоко, сік, і кожен раз змінювати смак десерту за настроєм. Ми вибрали для змочування молоко з лісових горіхів. Повірте, це дуже смачно! Для дорослої аудиторії можна використовувати просочення на основі коньяку або лікеру.

На печиво розмістимо половину порції начинки.

Арахіс підсушити на сухій сковороді, залишимо трохи для прикраси. Викладемо на начинку арахіс.

Додамо шар з решти начинки, утрамбуємо його і вирівняємо силіконової лопаткою.

Завершальний шар – печиво з молоком. Затягнемо десерт харчовою плівкою, залишимо в холодильник для стабілізації на один-два години.

Перевернемо торт на тарілку, акуратно видаляємо плівку.

Торт без випічки печива

Основну увагу зверніть на кількість цукру, активно пробуйте десерт на всіх етапах приготування і коректуйте рецепт за смаком.

Ми готуємо тортик для домашнього чаювання і тому особливо не морочитися з прикрасою. Просто верх десерту змастимо сметаною, посиплемо какао через сито. Прикрасимо цукатами і горіхами.

Якщо планується подача для сімейного торжества, то торт можна просто прикрасити горішками, посипати какао. За бажанням ви можете зварити шоколадну глазур, ягідну помадку, карамельний топпінг і покрити десерт.

Торт вийшов вологим, середньо-солодким, з ніжною структурою і горіховим ароматом. При нарізці начинка трохи тягнеться за ножем. Якщо ви віддаєте перевагу більш стійкі десерти, просто збільшіть кількість печива для начинки.

Торт можна подати з гарячим зеленим або чорним чаєм, будь-якими напоями на основі кави. Зберігати десерт слід в холодильнику в закритому судочки.

Рецепт дуже смачного торта без випічки печива за 15 хвилин

Цей рецепт допоможе вам зробити за 15 хвилин чудовий домашній торт зі сметанним кремом.

Торт готується дуже легко і просто.

Для торта потрібно взяти:

  • 300-400 грам пісочного печива
  • 1 пачка сметани (350 – 400 грам) 15% жирності
  • 100 грам цукру
  • 100 грамів кураги і чорносливу
  • шоколад
  • форма для випічки з фольги

Приготування

1. Викладаємо печиво на дно формочки печивом.

2. Сметану з’єднайте з цукром і добре перемішуємо до повного розчинення. В сметанному кремі не повинно відчуватися частинок цукру.

3. Курагу і чорнослив моєму. Потім ріжемо дрібно на шматочки.

4. Сметанний крем заливаємо зверху печиво.

5. Потім знову викладаємо шар печива. Курагу і чорнослив укладаємо черговим рівним шаром. Все це заливається сметанним кремом.

6. Так повторюємо до тих пір, поки не наберемо потрібну висоту. В кінці змащуємо наш домашній торт сметаною. Зверху тремо на тертці шоколад і ставимо в холодильник на 6-8 годин, краще на ніч.

7. Дістаємо торт, обережно перевертаємо на блюдо для подачі, знімаємо форму. По всій поверхні покриваємо тертим шоколадом.

Можна прикрасити посипкою або іншими елементами декору.

Торт без випічки печива за 15 хвилин дуже соковитий і смачний зі сгрущенкой

Ингредиенты

  • 550 гр. печива (просте і шоколадне)
  • 350 гр. сметани 25-30% жирності
  • 5 ст. л. варена згущене молоко
  • 2 ст. л. цукрової пудри
  • 1 упаковка сиру маскарпоне або сирної маси
  • 150 гр. волоських горіхів
  • 1/2 плитки шоколаду

Приготування

1. Робимо крем. У чашу міксера викладаємо сметану. На малих обертах збиваємо 2-3 хвилини. Продовжуючи збивати, невеликими порціями додаємо варену згущенку. Крем повинен вийти однорідним, пишним, злегка загуслим.

2. На велике блюдо ставимо прямокутну форму, застеляємо її повністю харчовою плівкою. Викладаємо шар печива, який покриваємо кремом.

3. Укладаємо знову печиво, чергуючи просте, біле з шоколадним. Закриваємо кремом. Чергуємо шари до повного використання печива і крему. Верхній шар повинен бути з крему.

4. Ставимо в холодильник для просочення на 6-8 годин.

5. Для прикраси шоколад ріжемо тонкою соломкою (можна натерти на тертці). Волоські горіхи подрібнюємо у блендері або дрібно рубаємо ножам.

6. Робимо крем. Міксером на малих обертах збиваємо сир маскарпоне 2 хвилини. Продовжуючи збивати, додаємо цукрову пудру. Робимо це 3-4 хвилини.

7. Знімаємо з торта форму, знімаємо плівку. Кремом, лопаткою, промазуємо боки. Наносимо на крем шоколад. Зверху по периметру, смужкою укладаємо горіхи, а внутрішню частину поверхні посипаємо подрібненою в крихту печивом. Кордон горіхів і печива обрамлялися тертим шоколадом.

Виходить святковий, красивий тортик. Дуже м’який, легко ріжеться, смачний з карамельним ароматом.

Торт без випічки — рецепт печива з кремом в домашніх умовах

Приголомшливо смачний торт з печива. Готується дуже швидко і просто, духовка і міксер не потрібні.

Торт виходить дуже смачним, ніхто не здогадається, що він з печива. Вашого особистого часу на приготування буде потрібно не більше 30 хвилин, треба тільки почекати щоб він просочився. Прекрасний торт на будь-яке свято!

В 1 столовій ложці без верху — 20 грам цукру, з верхом — 25 грам.
В 1 столовій ложці без верху — 20 грам пшеничного борошна, з верхом — 25 грам.

Інгредієнти розраховані на торт розміром 18х18 см, висотою 6 см, вагою 1800 граммов.

Ингредиенты

Основа

  • 400 грам шоколадного пісочного печива

Крем

  • 600 грам густого натурального йогурту або сметани
  • 3 яйця
  • 200 грам (10 ст. ложок без верху) цукру
  • 60 грам (3 ст. ложки без верху) пшеничного борошна
  • 20 грам (4 ч. ложки ванільного цукру
  • 100 грам вершкового масла

Глазур

  • 100 грам (5 ст. ложок без верху) цукру
  • 40 грам (4 ст. ложки без верху) какао
  • 150 грам густого натурального йогурту або сметани
  • 60 грам вершкового масла

Приготування

1. На блюдо, де будемо збирати торт ставимо прямокутну розбірну форму 18х18 см, боковини закрити плівкою. Викласти шоколадне печиво на дно форми.

2. Висипаємо В каструлю цукор і борошно, ретельно перемішуємо. Вбиваємо три яйця перемішуємо вінчиком до одностороннього стану.

3. Додаємо густий йогурт або сметану, знову добре перемішуємо. Ставимо на невеликий вогонь і, постійно помішуючи, доводимо до кипіння.

4. Проварюємо 1-2 хвилини і знімаємо з вогню. Висипаємо ванільний цукор, перемішуємо. Масло ріжемо на невеликі шматочки, кладемо в крем і розмішуємо до тих пір, поки повністю розтане і змішається до однорідності.

5. Частина крему викладаємо на тісто у форму, розрівнюємо ложкою. Зверху розкладаємо печиво. Знову 3-4 столові ложки крему. Має вийти три шари печива, покритого кремом. Четвертий шар печива залишаємо без крему.

6. Робимо глазур. У невелику миску висипаємо цукор, какао, перемішуємо. Додаємо густий йогурт або сметану, перемішуємо до однорідності, ставимо на вогонь.

7. Постійно помішуючи, варимо до повного розчинення цукру. Доводимо на малому вогні до кипіння, варимо близько хвилини. Знімаємо з плити, кладемо вершкове масло, перемішуємо до однорідного стану.

8. Заливаємо глазур у форму, зверху печива. Трохи охолоджуємо і ставимо в холодильник на 6 годин, а краще на ніч.

9. Охолоджений торт дістаємо з холодильника, акуратно знімаємо форму і прибираємо плівку. Краї торта обрізають гострим ножем.

Подаємо на стіл. Торт виходить м’яким, з насиченим шоколадним смаком.

Приємного апетиту!

Рецепт простого торта з медового печива зі сметаною без випічки

Цей торт зроблений всього з 6 інгредієнтів і є дивовижною копією медового листкового торта.

Пишна сметанна глазур робить торт по-справжньому ніжним, а солодкі медові крекери чудово поєднуються з кремом.

Інгредієнти

  • Медове печиво 400 грам
  • 2,5 — 3 склянки жирних вершків, охолоджених ( 2,5 склянки при приготуванні 3-х шарів, 3 склянки при приготуванні 4 шарів)
  • 1 склянка цукрової пудри,
  • 900 гр. сметани
  • 2 чайні ложки ванільного екстракту
  • молочний шоколад

Як приготувати торт з крекером

1. Холодні вершки збийте з половиною склянки цукрової пудри і 1 чайною ложкою ванілі до твердих піків.

2. В іншій мисці змішайте сметану з залишилася цукрової пудри і 1 чайною ложкою ваніліну до однорідного стану. У сметану акуратно вмішати збиті вершки. (Замість сметани можна використовувати йогурт)

3. На дно форми для торта, розміром, приблизно, 20х30 см викладаємо рівним шаром 1,5 склянки крему зі сметани з вершками.

4. Зверху розкласти рівним шаром печиво. Поверх розподілити близько 2-х склянок крему.

5. Зробити ще два таких же шару. Поверх останнього шару крему натерти плитку шоколаду.

торт Охолодіть в холодильнику не менше 6 годин або залишити на ніч. Зберігати в холодильнику, щільно накритим.