Рулетики з кабачків з сиром, часником і помідорами — закусочні рецепти на сковороді

Привіт, друзі! Пропоную сьогодні блюдо з кабачків — закусочні рулетики. Приготувати їх можна в будь-який час, зараз це не проблема і взимку. Але літо – час овочів і фруктів, а особливо якщо вони з власної грядки, це просто супер. Треба встигнути запастися власними вітамінами.

Звичайно, простіше просто посмажити оладки з кабачків або зробити фаршировані запечені в духовці. Але кабачкові рулетики – це не тільки смачний перекус в будній день, але і блюдо для святкового столу. Прекрасна закуска.

Закусочні рулетики з кабачків з сиром, часником і помідорами на сковороді

Отже, все досить просто – ось які продукти знадобляться

Як бачимо, все по чуть-чуть і отримаємо вкусняшку. З одного середнього кабачка до 10, а то і більше рулетиків.

А тепер приблизну кількість інгредієнтів на один кабачок

Склад:

  • кабачок (середня, молода) – 1 шт.;
  • помідор – 1 шт.;
  • сир – 40 г;
  • майонез – 2-3 ст. л.;
  • часник – 3-5 зубчиків;
  • зелень петрушки для прикраси;
  • масло рослинне для смаження.

Ви можете варіювати кількість продуктів виходячи з власного смаку. Наприклад, любите більше часниковий соус, додайте більше часнику і так далі.

Як приготувати рулетики з кабачків:

Крок 1. Першим ділом помиємо і высушим кабачок. Приберемо хвостик і п’ятачок.

Крок 2. Наріжемо його на тонкі вертикальні смужки. Можна це зробити овочечисткою, можна через шатківницю, але і ножем виходить непогано.

Крок 3. Обсмажимо скибочки кабачка в олії на розпеченій сковороді, на середньому вогні, приблизно 2 хвилини.

Крок 4. Перевернемо на другий бік і теж обсмажимо 2 хвилини.

Крок 5. Так обсмажимо всі скибочки кабачка. Занадто їх не потрібно зарумянивать, але стежте за тим, щоб вони не розвалювалися (не були надто м’якими). За бажанням, перед приготуванням всі шматочки можна злегка підсолити дрібною сіллю.

Крок 6. А тепер приготуємо все для начинки. У майонез натремо на дрібній тертці або пропустити через прес часник і змішаємо.

Крок 7. Сир наріжемо для початку на такі пласти.

Крок 8. Потім їх наріжемо на такі невеликі брусочки.

Крок 9. Тепер те ж саме зробимо з помідором. Спочатку наріжемо на шматочки.

Крок 10. Робимо з скибочок помідора брусочки.

Крок 11. Підготуємо всі, щоб необхідне для закрутки рулетиків було під рукою.

Крок 12. Щедро змастимо кожен пластик кабачка майонезом.

Крок 13. Кладемо на край шматочок підготовленого сиру.

Крок 14. Кладемо біля брусочок сиру помідора.

Крок 15. І трохи додаємо в центр невелику гілочку зелені, так щоб вона виднілася при згортанні кабачка.

Крок 16. Тепер акуратно, таким чином, звертаємо кабачкову смужку в рулет. Все дуже легко робиться.

Крок 17. Ось такий рулетик повинен вийде.

Крок 18. За таким же принципом начиняємо і крутимо всі інші рулетики, і пікантна закуска готова.

Рулетики з кабачків з сиром, часником і помідорами

Подавати такі рулетики з кабачків можна на чорному хлібі.

Приготуйте таке літнє блюдо і для святкового столу.

Всім приємного апетиту і встигніть в сезон вдосталь насолодитися натуральними овочами. До нових смачних рецептів!

Рулетики з смажених на сковороді кабачків з начинкою з сиру з часником і помідорами

Насолоджуйтеся швидкої і смачною закускою зі смажених кабачків рулетиками, начиненими сиром, помідорами і руколою.

Відмінність цього рецепту в тому, що скибочки спочатку обвалюємо в яйці і борошні. Загальний час приготування 25 хвилин.

Інгредієнти

  • 2 середніх цукіні, нарізаних скибочками
  • 3 великих яйця
  • 1 склянка борошна загального призначення
  • 1 великий помідор, нарізаний скибочками
  • 0,5 склянки вершкового сиру
  • 1 чайна ложка сушеного кропу
  • 0,5 чайної ложки часниковою солі
  • невеликий пучок свіжої рукколи

Як приготувати закусочні рулетики

Крок 1. Вимийте і обріжте кінчики у кабачків.

Крок 2. Використовуючи ніж для шинкування овочів, наріжте кабачки довгими тонкими смужками.

Крок 3. Обсушіть шматочки, обваляйте в борошні, потім в яйці. Викладіть на круглу тарілку.

Крок 4. Розігрійте масло у великій сковороді на середньому вогні, потім обсмажте скибочки по 1-2 хвилини з кожного боку, до золотисто-коричневого кольору.

Крок 5. Викладіть кабачки на паперові рушники і приготуйте інші.

Крок 6. У невеликій мисці змішайте вершковий сир, кріп і часникову сіль.

Крок 7. Намажте кожен скибочку сумішшю з вершкового сиру.

Крок 8. Потім додайте шматочок помідора і трохи свіжої рукколи.

Крок 9. Загорніть кабачки з помідорами і руколою в рулетик.

Подавайте окремо або з соєвим соусом для умочування.

Рецепт закусочних рулетиків з кабачків з начинкою на сковороді

Інгредієнти

  • 2 кабачка;
  • сіль — за смаком;
  • рослинна олія — для смаження;
  • 90 г твердого плавленого сиру;
  • 2-3 зубчики часнику;
  • кілька гілочок кропу;
  • 2-3 столові ложки майонезу;
  • 1 помідор;
  • кілька гілочок базиліка

Приготування

  1. Наріжте кабачки тонкими скибочками і посоліть.
  2. Розігрійте масло в сковороді на середньому вогні.
  3. Викладаємо по частинах і обсмажуємо до золотистого кольору з обох сторін.
  4. Викладіть їх на паперовий рушник і поставте в холодильник.
  5. Сир натріть на крупній тертці.
  6. Додайте подрібнений часник, подрібнений кріп і майонез, перемішайте.
  7. Помідор нарізати тонкими скибочками.
  8. На кожну смужку кабачків викладіть приблизно 1 столову ложку начинки.
  9. Покладіть 1 скибочка помідора і 1 листочок базиліка з одного боку і скрутіть.
  10. Для зручності їх можна закріпити шпажками або зубочистками.

Способи приготування нарізаних кабачків описані вище, можна вибрати будь-який, а от начинок можна придумати багато. Крім тих, що вже розповів, використовуйте інші варіанти для різноманітності видів закуски.

Начинка для закусочних рулетиків з кабачків з сиру, часнику і помідорів

Інгредієнти на 2 середніх кабачка

  • 1-2 авокадо
  • 0,5 цибулини
  • 0,5 помідора
  • 1 зубчик часнику
  • 2-3 гілочки коріандру
  • сіль за смаком
  • 1 лимона
  • 100 г вершкового сиру

Як зробити

  1. В блендері подрібніть авокадо, цибуля, помідори, часник, кінзу, сіль і лимонний сік.
  2. Змішайте приготовану суміш з вершковим сиром в мисці.
  3. Намажте начинку на кожен шматочок, скрутіть рулетиками.

Начинка для рулетиків з кабачків з сиром, часником, помідорами і артишоками

Інгредієнти на 1 кабачок

  • 60 гр. вершкового сиру
  • 2 серцевини артишоку дрібно нарізати
  • 2 дрібно нарізаних в’ялених помідора
  • 1 чайна ложка лимонного соку
  • 1 столова ложка дрібно нарізаного зеленого лука
  • Щіпка кайенского перцю за бажанням
  • Сіль і перець за смаком

Приготування

  1. Помістіть вершковий сир, артишоки, зелена цибуля, помідори і лимонний сік в миску і перемішайте до однорідності.
  2. Приправити сіллю і перцем за смаком. Кайенский перець не є обов’язковим.
  3. Розподіліть суміш вершкового сиру по смужках кабачка, потім поверніть кожну смужку.
  4. Подавайте, прикрасивши тонкою смужкою в’ялених помідорів.

Їжте і насолоджуйтеся!

Кабачкові рулетики з начинкою з фети з в’яленими помідорами, пластівцями перцю і часником

Інгредієнти на 2 невеликих кабачка

  • 12 в’ялених помідорів (в олії)
  • 1 щіпка пластівців червоного перцю
  • 1-2 зубчики часнику
  • 300 грам фети
  • 1 жменя рукколи
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 3 ст. л. йогурту (0,1% жирності)

Як приготувати начинку

  1. Злийте масло з помідорів, наріжте брусочками.
  2. Наріжте фету на 12 рівних шматочків. Рукколу промити і обсушити.
  3. Змішайте томатну пасту з йогуртом, перцем і подрібненим часником.
  4. Обсушіть обсмажені скибочки кабачків. Розкладіть на робочій поверхні.
  5. Змастіть кожен скибочку томатним йогуртом.
  6. Викладіть зверху фету, в’ялені помідори і рукколу. Поверніть, скріпіть зубочистками і подавайте на стіл.

Рулетики з кабачків з начинкою з м’ясного фаршу з помідорами і сиром

Інгредієнти на 2 невеликих кабачка

  • Свинячий фарш 225 гр.
  • Оливкова олія 1 столова ложка
  • Часник 2 зубчики подрібненого
  • Базилік 2 столові ложки, нарізані
  • Помідори-1-2 шт.
  • Бальзамічний оцет 1 чайна ложка
  • Сіль ¼ чайної ложки
  • Сир 20 гр.

Покроковий рецепт

  1. Розігрійте оливкову олію в сковороді на середньому вогні.
  2. Подрібніть або натріть часник, перекладіть на сковороду. Перемішуйте, прогрійте поки часник не віддасть аромат олії.
  3. Свинячий фарш перекладіть на сковороду.
  4. Обсмажуйте фарш, майже до повної готовності.
  5. Потім додайте помідори нарізані кубиком, бальзамічний оцет і ¼ ч. л. солі.
  6. Обсмажуйте протягом 2-3 хвилин, додайте сир, натертий на дрібній тертці, перемішайте. Дайте сиру подплавиться.
  7. Зніміть з вогню і додайте нарізаний базилік. Дайте трохи охолонути.
  8. Додайте невелику кількість свинячий начинки з краю скибочки кабачка і скрутіть в рулетики.
  9. Скріпіть кожен зубочисткою, щоб вони не розвалювалися.

Ось такі варіанти приготування смачних рулетиків з кабачків, які можна поставити на святковий стіл в якості закуски.

Успіхів в кулінарії і приємного апетиту! До нових зустрічей.