Це рецепт з сирною, хрусткою скоринкою омлету з шинкою і капустою брокколі. Омлет з низьким вмістом вуглеводів, дуже легкий і смачний, ідеально підходить для сніданку, пізнього сніданку або навіть легкого вечері! Рецепт з американської кухні.
Його легко і швидко приготувати! До нього можна додати легкий овочевий салат. Я використав для цього рецепта залишки двох видів шинки і заморожену капусту брокколі. Попередньо злегка розморожену і нарізану.
Виходить швидкий, дуже смачний омлет. Приготувати його може кожен. З ним у вас буде хороший щільний сніданок. Обов’язково спробуйте.
Пишний омлет на молоці в духовці, простий і смачний рецепт з брокколі шинкою і сиром
Час підготовки: 15 хвилин. Час приготування: 40 хвилин. Загальний час: 55 хвилин. Вихід: 6 порцій. Кухня: американська.
Порція: 1 шматок, калорії: 215 ккал , вуглеводи: 5 г , білок: 20 г , жир: 12,5 г , насичені жири: 6,5 г , холестерин: 193 мг , натрій: 620 мг , клітковина: 1 р , цукор: 2,5 р. Дані розраховані автоматично тому можуть відрізнятися.
Інгредієнти для омлету з шинкою і сиром
- 250-270 г нарізаної кубиками шинки
- 1 стакан нарізаної броколі (свіжа або заморожена)
- 1 склянку свіжого тертого швейцарського сиру
- 2/3 склянки 2,5% молока
- 1/4 склянки вершків
- 5 великих яєць
- 1/2 чайної ложки солі
- 1/8 чайної ложки меленого чорного перцю
- щіпка мускатного горіха
- рослинне масло
Як приготувати простий омлет в духовці з брокколі і шинкою
Включаємо духовку для розігріву до 180 градусів. Готуємо необхідні інгредієнти. Розрізаємо на половинки брокколі, ріжемо невеликими кубиками шинку і трьом на крупній тертці сир.
Змащуємо тонким шаром, рослинним маслом поверхню форми для випікання. Краще використовувати керамічну. Рівномірно розкладаємо рівним шаром брокколі.
Зверху на капусту рівномірно розкладаємо порізану шинку.
В окремій, великій чашці готуємо яєчно-молочну суміш. Наливаємо вершки, молоко, вбиваємо всі яйця.
Додаємо сіль, чорний перець і мускатний горіх.
Віночком ретельно збиваємо масу до повної однорідності.
Виливаємо збиту яєчно-молочну суміш у форму для запікання.
Ложкою розрівнюємо поверхню майбутнього омлету.
Рясно посипаємо тертим швейцарським сиром.
Ставимо в нагріту духовку. Випікаємо від 35 до 40 хвилин до золотавої скоринки.
Розрізаємо омлет на 6 частин і можна подавати на стіл. Приємного апетиту.
Поради для приготування простого омлету на молоці в духовці
Під час приготування Ви можете змінити склад продуктів і отримати інший смак.
Ви можете замінити шинку на бекон або варену, копчену ковбасу. Додати трохи більше, а кількість брокколі зменшити.
Будь сир також можна використовувати. Спробуйте це з сиром моцарелла або сиром чеддер замість швейцарського.
Ви можете налити більше молока замість вершків, але консистенція не буде такої кремовою, вона буде мати більш м’яку текстуру.
Рештки не з’їдених пирога можна зберігати в холодильнику від 3 до 4 днів. Тільки після розігрійте в мікрохвильовій печі або духовці.